Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spontán jó tippek hogy mitkészícs anyáknapjára :)

 

A legjobb ajándék az egyedileg készített ajándék, ám az ajándék készítés nagy kézügyességet és jó ötletet kíván.

 

Mozaikos ajándék

Aakármilyen kis fa formát csodálatos színű sok kis mozaikdarabkával rakj tele és fogj egy darab gumios kötél darabot amit ügyesen erősíts a formához és persze sok szeretettel készísd.A sok színű mozaikot és mozaik ragasztót meg hát a formát már akármilyen kis kreatív boltban meg veheted olcsón...
 

Fényképes ajándék készítés.


Ha valaki rendelkezik az otthonában az ehhez megfelelő technikai eszközökkel, akkor egy fényképes ajándék készítés nem okozhat különösebb nehézséget. Egy megfelelő fénykép kinyomtatásával és egy ötletes keretbe helyezésével nagy örömet lehet szerezni.
Ám fényképet nem csak keretbe lehet helyezni. Az otthoni fényképeink közül bármelyik rákerülhet egy bögrére, egy pólóra, egérpadra, kötényre, párnára. Az ilyen fényképes ajándék készítés szakembert kíván, de szerencsére egyre több üzletben megtalálható már az ilyen típusú ajándék készítés, mint lehetőség.

 

 

 

 

 

 

Gyöngyös ajándék készítés.


Apró gyöngyökből számtalan ajándék készíthető. Az ajándék készítés ez esetben időt vesz igénybe, mert gyöngyöt fűzni időigényes és aprólékos munka.
Gyöngyből nem csupán ékszereket, kiegészítőket lehet készíteni. Jó ajándék lehet egy ruhadarabra
gyöngyöket felvarrni.

 

 

 

 

Kötött, horgolt ajándék készítés.


Manapság nagy divatja van a kötött és horgolt dolgoknak. Nem csak pulóver lehet kötött, vagy horgolt anyagból. Jó ötlet táskát készíteni fonalból, ám az ilyen ajándék készítés megköveteli azt, hogy a készítő jól bánjon a tűvel, legyen az horgoló, vagy éppen kötőtű.
Ki gondolná, hogy fonalból ékszer is készíthető. Ez esetben az ajándék készítés menete az, hogy a fagolyókat körbehorgoljuk, és az így kapott nyaklánc nagyon divatos és egyedi.

 

 

Ajándék készítés virágokból.


A virág remek ajándék. Ha magunk próbálunk csokrot készíteni, még jobbá tehető. Természetesen az ajándék készítés ez esetben is speciális anyagokat, eszközöket igényel, melyek beszerezhetőek akár egy virág üzletben is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.